Fotoceramica decorativa si funerara in regim de unicat sau serii foarte mici Timisoara

Fotoceramica

 

 

Fotoceramica decorativa si funerara in regim de unicat sau serii foarte mici

 

Pe parcursul vieții, ne amintim numeroase informații, întâmplǎri, locuri, persoane, detalii, însǎ, în egalǎ mǎsurǎ, uitǎm diverse lucruri. De cele mai multe ori nu dorim sǎ pierdem din memorie ceea ce considerǎm sau ceea ce se considerǎ important, de valoare, mai ales când se aduc în discuție amintirile dragi.

O alternativǎ foarte prietenoasǎ a pǎstrǎrii unei amintiri neschimbate pentru totdeauna o constituie fotografia şi/sau textul. Iar în scopul oferirii unor momente prețuite mai intense, mai vii, vǎ propunem serviciul nostru de fotoceramicǎ prin care clipele dumneavoastrǎ îndrǎgite sau puse sub pecetea veşniciei pot fi percepute atât vizual, cât şi prin intermediul celorlalte simțuri.

Fotoceramica reprezintǎ o modalitate contemporanǎ de imprimare a fotografiilor şi a textelor pe o bazǎ din material ceramic (pe cǎni sau pe farfurii de dimensiuni mici, de exemplu). Tipǎrirea imaginii sau a mesajului scris din mediul digital pe obiectul din ceramicǎ se executǎ prin intermediul unei aparaturi performante folosind tehnologia germană şi al câtorva paşi realizați cu profesionalism şi seriozitate. Pentru început, este necesar ca imaginea sau textul sǎ fie în format digital. În cazul în care fotografia sau mesajul scris se aflǎ pe hârtie, imaginea şi textul se pot scana sau fotografia şi în acest mod se face posibilǎ plasarea lor în calculator. Imaginea digitalǎ se supune unor procedee de editare (conforme cerințelor dumneavoastrǎ) cu scopul îmbunǎtǎțirii calitǎții sale. Dupǎ aceastǎ etapǎ, fotografia sau textul se imprimǎ pe un suport din hârtie specialǎ numitǎ hârtie de calc, iar imprimarea se face cu ajutorul unui echipament special cu toner ceramic. Peste hârtia cu fotografia sau mesajul dumneavoastrǎ se pune o substanțǎ specialǎ, urmând ca imaginea şi textul sǎ fie trecute de pe hârtie pe baza ceramicǎ. Produsul se finalizeazǎ prin calcinare la o temperaturǎ de aproximativ 900 de grade Celsius, iar acest lucru îi dǎ amintirii dumneavoastrǎ puterea de a birui în lupta cu timpul, cu zgârieturile, cu soarele, cu apa, cu fenomenele meteorologice (indiferent de gradul lor de intensitate) sau cu temperaturile capricioase, menținându-şi astfel calitatea coloritului şi valoarea afectivǎ un numǎr nesfârşit de ani.

Cea mai cunoscutǎ şi întâlnitǎ în domeniul fotoceramicii este fotoceramica funerarǎ, dar existǎ şi posibilitatea realizǎrii unei serii variate de produse de alt tip. De la diferite accesorii şi ornamente mici, tablouri cu persoana dragǎ sau persoanele dragi, cu artistul admirat, tablouri cu peisajul sau locul favorit, cu motto-ul preferat, cu mesajul îndrǎgit al familiei sau al prietenilor, cu logo-ul sau motto-ul firmei dumneavoastrǎ la cǎni şi farfurii mici personalizate, vǎ punem la dispoziție obiecte care datoritǎ fotoceramicii vǎ înveselesc şi vǎ înfrumusețeazǎ etern peretele, biblioteca, biroul, camera, locuința, clipele, zilele, viața.      

Aşadar, fie cǎ discutǎm despre cadrul privat (diferite ocazii, evenimente, sǎrbǎtori, zile importante, persoane iubite sau locuri speciale), fie cǎ aşezǎm pe primul loc al listei domeniul afacerilor (promovare, promoții), vǎ garantǎm produse unicat fǎrǎ vârstǎ obținute prin fotoceramicǎ la cel mai înalt nivel asemenea amintirilor şi dorințelor dumneavoastrǎ.

În tiraje medii şi mici, puteți opta pentru imprimare alb-negru sau color în funcție de nevoile şi preferințele dumneavoastrǎ, iar prețul este unul accesibil.