Print 3D, imprimare 3D, cu PLA si ABS in serii mici si regim de unicat, 3D printing Timisoara

Imprimare 3D

 

 

Imprimare 3D cu PLA si ABS in serii mici si regim de unicat

 

O nouǎ modalitate de a vǎ transpune în realitate gândurile legate de cadoul personalizat ideal, o reprezintă imprimarea în trei dimensiuni sau imprimarea 3D. Asemenea denumirii, tipǎrirea digitalǎ 3D dǎ formǎ fizicǎ ideilor dumneavoastrǎ transferate într-un model 3D de naturǎ digitalǎ prin aşezarea repetatǎ de straturi progresive din material în forma stabilitǎ de computer, astfel obținându-se un produs propriu-zis, palpabil, cu înǎlțime, lǎțime şi grosime sau adâncime, identic dorințelor dumneavoastrǎ. 

Acest întreg proces de realizare a produsului se concretizeazǎ utilizând o imprimantǎ 3D. Imprimanta tridimensionalǎ, numitǎ inițial echipament de prototipare rapidǎ. Funcționeazǎ şi ea, la fel ca tiparul digital 2D, pe baza unui fisier si a unor materiale sursa. În cazul dispozitivului de imprimare 3D, sursa este reprezentatǎ de diferite tipuri de materiale moi sau dure (rǎşinǎ, plastic – PLA fabricat din trestie de zahǎr sau amidon din porumb şi întrebuințat, în general, la sticle, pahare, folii, ambalaje sau ABS din care sunt construite piesele Lego, de pildǎ –, fibrǎ de zahǎr, fibrǎ de sticlǎ), în comparație cu imprimanta 2D care foloseşte toner sau cernealǎ. 

Vǎ sugerǎm alternativa tipǎririi 3D indiferent de genul cadourilor personalizate imaginate. De la forme simple la structuri complicate, imprimǎm 3D, într-un timp de execuție relativ scurt, produse unice care se disting prin calitate, acuratețe şi frumusețe. Diverse ornamente sau accesorii pentru casǎ sau birou (figurine cu personajul favorit sau cu monumentul preferat, statuete cu personaje mitologice, mici instrumente muzicale sau animale miniaturale, poze în relief sau basoreliefuri, busturi, vaze, lǎmpi, boluri şi farfurii, agrafe de birou, cutii sau pahare pentru creioane, pixuri şi carioci, suporturi – de lumânǎri, de pahare, pentru sticle, de chei, de prosoape sau pentru periuțe de dinți –, cuiere, decorațiuni cu ocazia diferitelor sǎrbǎtori sau evenimente importante), brelocuri, accesorii vestimentare (brǎțǎri, inele, pandantive, lǎnțişoare, cercei), jucǎrii, jocuri (table, şah), huse sau carcase pentru telefonul mobil, rame de tablou sau de fotografii, obiecte de promovare sau de promoție (logo-uri, mascote, pixuri etc.), pe toate le puteți crea la noi. Este necesar doar proiectul dumneavoastrǎ (artistic sau industrial) în variantǎ 3D digitalǎ, iar noi îl materializǎm în obiecte din ABS sau PLA. Totodatǎ, vǎ oferim posibilitatea de a vǎ inspira sau de a alege din galeria de idei deja proiectate, expuse în magazinul online.  

Gândite sǎ serveascǎ spațiului privat sau domeniului business, comenzile primite sunt tratate foarte  serios, fiind îndeplinite cu profesionalism şi dedicație, deoarece înțelegem importanța lor pentru dumneavoastrǎ. Imprimate 3D la prețuri rezonabile, cadourile mult visate, pentru familie, persoana iubitǎ, prieteni, colegi, parteneri de afaceri, angajați, clienți sau chiar pentru dumneavoastrǎ, vǎ dǎruiesc, cu siguranțǎ, oportunitatea de a aduce fericire, apreciere, interes (fațǎ de companie sau fațǎ de persoane), dar şi surprindere, curiozitate mulțumitǎ actualeii metodei de tipǎrire digitalǎ. În culoare alba sau cu nuanțe de gri, aceste produse inedite transmit expresia tangibilǎ, expresia 3D a sentimentelor şi intențiilor dumneavoastrǎ sincere. Noi, tot cu onestitate, vǎ încredințǎm cǎ imprimǎm 3D bunuri fidele proiectelor fǎcute de dumneavoastrǎ sau selectate din galerie, bunuri personalizate care nu vǎ vor deceptiona.