Politica de confidentialitate

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 

(!) Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing.  Vom actualiza această Politică  periodic și vom aduce la cunoștința dumneavoastră noile modificări, aici, pe pagina noastră www.nicrias.ro.


SC NICRIAS S.R.L. avand următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 9823914, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/890/1997 și  sediul în Str. Martir Anton Florian, nr. 1, Bl.C 18/2, Timisoara, Telefon/fax 0356-111979: mobil 0745-599163; Email: office@nicrias.ro 
- are ca obiect de activitate PRODUCȚIA PUBLICITARĂ 
 
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal, în contextual accesării  site-ului www.nicrias.ro.

Dacă informațiile furnizate mai jos nu va sunt suficiente, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail office@nicrias.ro. 

I. Respectarea legislației în vigoare

SC NICRIAS S.R.L. se obligă să respecte legislația în vigoare privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze datele cu caracter personal ale vizitatorilor, conform Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR nr. 679/2016) 

II. Categoriile de date cu caracter personal

SC NICRIAS S.R.L va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi: nume și prenume, numărul de telefon,  adresa de facturare, adresa de e-mail, adresa de livrare.

III. Scopul prelucrării

Dacă sunteți vizitator  al site-ului  www.nicrias.ro, SC NICRIAS S.R.L va prelua datele dumneavoastră cu caracter personal  numai- pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și SC NICRIAS S.R.L,  pentru validarea, prelucrarea, facturarea și expedierea comenzilor plasate prin intermediul site-ului. Prelucrarea datelor  are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și SC NICRIAS S.R.L, contract definit în cuprinsul Termenilor și Condițiilor. Furnizarea datelor cu caracter personal fiind necesară pentru executarea  contractului.

Refuzul furnizării datelor va avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale.

IV. Durata procesării datelor cu caracter personal:

Datele cu caracter personal vor fi păstrate de SC NICRIAS S.R.L atât timp cât efectuați o comandă online sau telefonică. SC NICRIAS S.R.L va păstra doar datele solicitate de autoritățile române, date necesare pentru respectarea obligațiilor legale .

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal  

- se va face atunci când vor fi solicitari din partea aurorităților, conform legislației in vigoare;

VI. Drepturile Conform Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal,

aveți următoarele drepturi:

dreptul la a fi informat cu privire la prelucrarea datelor  personale de către SC NICRIAS S.R.L.
dreptul de a semnala autorităților încălcarea drepturilor prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal nr. 679/2016 (GDPR). Autoritatea de reglementare în România este: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru  întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: office@nicrias.ro.

Vă rugăm să consultați periodic Politica noastră de Confidențialitate și Termenii și Condițiile.

 (!) Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing.  Vom actualiza această Politică  periodic și vom aduce la cunoștința dumneavoastră noile modificări, aici, pe pagina noastră www.nicrias.ro.